.

ZCMEB Реквизит за Снимки Детска Стая, Ръчна изработка, Междузвездни Гирлянди, Коледни Украси за стените на Детската стая (Цвят: сив, Размер: Mcode)

ZCMEB Реквизит за Снимки Детска Стая, Ръчна изработка, Междузвездни Гирлянди, Коледни Украси за стените на Детската стая

BGN 2.33

Налично
Налично

1 Бижута във формата на звезди ръчна изработка, приятен външен вид и изящна изработка. Подходящ за организиране на комарите мрежа или за украса на прозорци щори. Също така може да се използва като рана с ръцете си, идеална за чанти/телефон/ключодържател/автомобилни висящи аксесоари и реквизит за снимки. Сладък мек звезден окачен орнамент за украса на дома, това е чудесен декоративен орнамент за украса на детска стая.It е толкова красива, че може да стане подарък за вашите приятели. Бижута във формата на звезди ръчна изработка, приятен външен вид и изящна изработка. Подходящ за организиране на комарите мрежа или за украса на прозорци щори. Също така може да се използва като рана с ръцете си, идеална за чанти/телефон/ключодържател/автомобилни висящи аксесоари и реквизит за снимки. Сладък мек звезден окачен орнамент за украса на дома, това е чудесен декоративен орнамент за украса на детска стая.It е толкова красива, че може да стане подарък за вашите приятели.Описание : Материал : Дървени мъниста от масивна дървесина + плат Тип : Стенни декорации Размер : около 1,5 см Приложение : Декорация на детска стая, хол, кафене, направи си сам ръчно изработени съдържание на Пакета : 1 * Стенни декорации за детската стая Забележки : 1.

Подробности