.

Одеало за деца за Малки момичета, Одеало с Замразени Снежинками за Малки Момичета, Супер Меко Флисовое Одеяло с Снежинками за момичета, Одеало с замразени Снежинка?

Одеало за деца за Малки момичета, Одеало с Замразени Снежинками за Малки Момичета, Супер Меко Флисовое Одеяло с Снежинками

BGN 14.39

Налично
Налично

❣【Няколко размера】 Нашето замразено детско одеяло се произвежда в различни размери за да отговарят на нуждите на различни възрастови групиРазмер 30 x 40 см е идеално за бебета и малки деца малки деца, размер 40 x 50 см, подходящи за предучилищна възраст и деца в по-млада възраст, размер 50 х 60 инча е идеален за по-големи деца и дори юноши. ❣【Мек фланелевый материал】 Нашето одеяло, произведено от висококачествени фланелевого материал, изключително меко и плюшевое, осигурява нежно и успокояващо докосване до кожата на вашето бебе.Фланелевый материал премиум-клас и осигурява отлична топло, запазвайки вашето бебе уют в студено време. ❣【Мощно топлина】 Нашето красиво одеяло snowflake frozen осигурява допълнителна топлина в студено време, което го прави идеален избор за зимата, есента или за използване през нощта.Отлично топло, изпълнено от нашите одеяло, помага на вашето бебе да се чувствате комфортно и уютно, допринася за спокоен сън. ❣【Възхитителен дизайн на замразена теми】 Нашето одеяло с красиви шарки във формата на снежинки, оформено в замразени теми, което придава закачлив и прекрасна гледка.Очарователният дизайн със сигурност ще впечатли въображението на вашето дете и ще го направи щастлив по време на използването на одеала. ❣【Универсално използване】 Нашето одеяло с снежинками за момичета универсално и може да се използва в различни условия, например в детски стаи, всекидневни, по време на пътувания с кола или за пикник на открито.

Подробности