.

Поле цвете на Слънчогледа Унисекс, Пушистое Детско Одеало за детско креватче, Одеало за деца, Детска градина, с Дебел и Мек Материал, Защитно Одеяло за Пътуване, Дек?

Поле цвете на Слънчогледа Унисекс, Пушистое Детско Одеало за детско креватче, Одеало за деца, Детска градина, с Дебел и Мек

BGN 2.67

Налично
Налично

【Удобен материал】- Нашият материал, одеяла, минава през строг подбор и е изработена от 75% памук + 25% полиестер Surface памучен плат, мека и удобна, средният слой имитира памук, коприна, по-топъл и удобен, за да осигури на детето комфортен сън в спокойна обстановка. 【Безопасност И ЗДРАВЕ】- Размер одеала е 30х40 см, подходяща за деца от раждането до около 4 години.И не съдържа никакви вещества, които да нанесат вреда на кожата и здравето на детето, което може да даде на детето си добро чувство за сигурност. 【ДЕТАЙЛИ】- много одеала могат да възникнат такива проблеми, като нитевидность и изтъняване след продължителна употреба.Нашето одеяло за шиене с помощта на двустранния шевни не само прави одеяло силен и траен, но и го прави по-топъл и еластичен. 【Удобство при ПОЧИСТВАНЕ на】 - Можете с увереност да се пере нашето одеяло, го машинно пране и нежно се гали, и ние можем да гарантираме, че нашите щампи не загубят цвета.Те са и сравнително бързо изсъхват. 【Широко приложение】- Нашето одеяло лесен за носене, подходяща за няколко сцени, може да се използва като одеяла за съня на бебето, също така може да се използва като одеяла за тайна, одеала за излизане и т. 【Удобен материал】- Нашият материал, одеяла, минава през строг подбор и е изработена от 75% памук + 25% полиестер. Surface памучен плат, мека и удобна, средният слой имитира памук, коприна, по-топъл и удобен, за да осигури на детето комфортен сън в спокойна обстановка. 【Безопасност И ЗДРАВЕ】- Размер одеала е 30х40 см, подходяща за деца от раждането до около 4 години.И не съдържа никакви вещества, които да нанесат вреда на кожата и здравето на детето, което може да даде на детето си добро чувство за сигурност. 【ДЕТАЙЛИ】- много одеала могат да възникнат такива проблеми, като нитевидность и изтъняване след продължителна употреба.Нашето одеяло за шиене с помощта на двустранния шевни не само прави одеяло силен и траен, но и го прави по-топъл и еластичен.

Подробности