.

С Деня на Св. Патрик, Стенен Декор за Момчета, Мотивационни Стикер на Стената, Акварел Детелина, Честит Детелина за Класната Стая, Детска Спалня, Начало Декор, и Моти?

С Деня на Св. Патрик, Стенен Декор за Момчета, Мотивационни Стикер на Стената, Акварел Детелина, Честит Детелина за Класната

BGN 7.46

Налично
Налично

Надежден материал, всички винилови стикери за стена, изработени от винил материалТези етикети за декора на стените на спалнята са с дължина около 22 см / 57 см по дългата страна, ако желаете различен размер, моля, свържете се с нас свободно.Отклеить и залепени етикети с надписи на стените - най-лесният и евтин начин за домашен интериор на спалнята.Винилови стикери за стена може лесно да се актуализира, когато се променя стилът на дома или промяна на настроението, който живее вътре в човека. подвижни стикери за стена не оставя лепкави следи, не увреждат боядисани стени, идеални мотивиране на стикери за стени, за дом, хотел или апартамент.Широко приложение, тази стенни стикер с мотивирующими надписи е чудесна декорация на прозорци, врати, стени и така нататък, добавяне на забавни и цветовете в спалнята си, също е подходящ за всекидневната, баня, офис, хотел, магазин и много други.Стикер за стена с надпис "Честит Свети Патрик" - това е топла семейна оферта, която ще задоволи вашите нужди за декориране на дома.Стикер винил с Деня на Св. Патрик, стикери за декорация на стени, акварел детелина, честит детелина, vinyl стикер на стената, цитат, стикер на стената, вдъхновяваща семейна цитат на надпис, говорещ за спални, Хол, вдъхновяващи подаръци, 22 дюймаособенности : Подвижни стикери за стени и стикери правят своя стилен декор прости.Просто почистете и лепило, а също и да го променят по всяко време, когато пожелаете.Рисунки върху винил стените - това е последната тенденция в декора на дома и офиса и креативен начин да се добави едно докосване на стил във всяка стая на вашия дом или офис.

Подробности