.

Мотор, удобна работа вертикална подредба DC 12V насочен двигател за отвори за отвори на прозореца

Мотор, удобна работа вертикална подредба DC 12V насочен двигател за отвори за отвори на прозореца

BGN 107.66

Налично
Налично

Широко използван в някаква ситуация, при която се изисква размер на инсталацията DC двигател, удобна работа вертикална подредба DC 12 V насочен двигател за отвори за отвори на прозореца
Спецификация :
Тип на артикула : DC двигател
Материал : Мед
Модел : GB37-520
Употреби : Определените двигатели се използват широко в отворите на прозорци, отварящите се врати, миниатюрни лебедки и др. DC насочен двигател с промяна на въртенето на двигателя чрез промяна на метода на окабеляване. Моля, не докосвайте предавката и края на вала на двигателя и ключовете на предавката с голи ръце, за да избегнете нараняване предавният двигател се самозаключва, тоест, когато двигателят е без електричество, изходният вал Не може да се върти, тоест самозаключващ се. Моля, не поставяйте предмети около двигателя, които ще повлияят на вентилацията и охлаждането на двигателя или дори изгаряния или пожари поради ненормално прегряване 3. BR/> Списък на пакетите :
1 x DC двигател Забележка :
1. Посоката на изходния вал на насочения двигател е перпендикулярна на вала на двигателя. Не поставяйте горими материали около мотора, за да избегнете пожар 2.

Подробности