.

Комплект четки за нокти, четки за нокти, пунктирана писалка, ролки ленти за лента нокти, кутии за нокти за нокти, ултра тънки пайети за нокти за маникюр за изкуство з?

Комплект четки за нокти, четки за нокти, пунктирана писалка, ролки ленти за лента нокти, кутии за нокти за нокти, ултра тънки пайети за нокти за маникюр за изкуство за нокти

BGN 2.33

Налично
Налично

Нашата четка за нокти може да бъде подарък за вас, майка, съпруга, сестра и дъщери Изработен от висококачествени акрилни и фибри . С 5 различни размера на върха за различни нужди от изкуство на ноктите.Описание на продукта. 【Двустранна писалка за точнение】 -направена метална сплав и акрилен материал. Четка за изкуство за нокти от фин, лек и изчерпателен съвет за четка за различни декорации и картини на нокътя. 【Страхотен комплект за вашия фантастичен маникюр】 - Обхват на доставка : 15 x четки за нокти , 5 x ПИНТИРАНЕ ПИН 10 X лента за лента за изкуство на ноктите , 2 x Rhinestones. Нашата четка за нокти може да бъде подарък за вас, майка, съпруга, сестра и дъщери. Complete Complete Art Art Brush Комплект】 -нашият комплект четка за нокти съдържа 15 парчета четки в различни размери, така че да разполагате с правилната четка под ръка за всяка ситуация. Complete Complete Art Art Brush Комплект】 -нашият комплект четка за нокти съдържа 15 парчета четки в различни размери, така че да разполагате с правилната четка под ръка за всяка ситуация. Използва се за създаване на точки с еднакъв или намаляващ размер или за хапчета точки с фини детайли във форми на венчелистчета. 【Двустранна писалка с точкова точка】 -направена метална сплав и акрилен материал. Използва се за създаване на точки с еднакъв или намаляващ размер или за хапчета с фини детайли във форми на венчелистчетата . 【Широко използван】 -Комплектът за четки за нокти е особено подходящ за хора, които харесват изкуството на ноктите, но също така и за домашна употреба и професионални салони за нокти, което ще направи ноктите ви по -красиви и очарователни.

Подробности