.

Чаршафи стикери за нокти зайче стикери декори за самозалепващи се такси за нокти карикатури на заек модел стикери

Чаршафи стикери за нокти зайче стикери декори за самозалепващи се такси за нокти карикатури на заек модел стикери

BGN 1.67

Налично
Налично

Перфектни парти партии или подаръци Описание
. Възхитителни стикери за нокти за зайчета, подходящи за жени и момичета от повечето възрасти, които да се използват . Стикерите на великденските нокти са изработени от удобни за кожата и безопасни материали. -Материал : стикер
. Можете да ги използвате с увереност. Можете да си направите свободно ноктите или да споделяте тези стикери за нокти със семейството и приятелите си!
. Очарователен дизайн, можете да използвате тези стикери с увереност, да се наслаждавате на забавлението на DIY изкуството на ноктите със семейството или приятелите. Достатъчно количество и богати стилове за вашите различни нужди, носете повече забавление и радост.

. Характеристики
. Различни стикери за нокти във формата на зайче могат да ви предложат много възможности за избор и да задоволят богато И интересно! Запознайте се с декорирането си с помощта на нуждите . Подходящ за домашна употреба или салони за нокти. Можете да ги използвате с увереност. Достатъчно, за да отговори на различните ви нужди. -Color : Както е показано
. Перфектни парти партии или подаръци. Можете да си направите ноктите свободно или да споделяте тези стикери за нокти със семейството и приятелите си!. - Тези стикери за нокти за зайче ще направят вашите изкуства за нокти по-зашеметяващи и интересни! Запознайте се с декорирането си, като използвате нуждите.

Подробности