.

Честита дата гланцово омбре розово голи бяло френски балерина ковчег фалшив градиент на ноктите Естествена преса на балет фалшиви нокти съвети за многократна упо?

Честита дата гланцово омбре розово голи бяло френски балерина ковчег фалшив градиент на ноктите Естествена преса на балет фалшиви нокти съвети за многократна употреба

BGN 1.33

Налично
Налично

И повече, можете също да ги премахнете според действителните ви дизайни. Този продукт е идеално подходящ за момиче, Жени, студент, жена и т. ) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките . Насладете се на безкрайното забавление на DIY Nails и се забавлявайте чудесно с вашите приятели. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. в сравнение с други подобни продукти на Пазарът, този комплект за изкуство на ноктите на DIY включва лепило и 2 инструмента, което ви носи повече удобство за прилагане. Насладете се на безкрайното забавление на DIY ноктите и се забавлявайте с приятелите си .Описание : Можете лесно да получите уникален, персонализиран и красив вид на ноктите, без да отидете в салон за нокти, като използвате тези изключително дълги фалшиви нокти. Дължината на този продукт е 12 см, ширината е 7,1 см, а дебелината е 1,5cm. Той е конструиран от висококачествен смола. Този продукт е напълно подходящ за момиче, жени, студент, жена и т. И повече, можете също да ги премахнете според действителните си дизайни . Можете лесно да получите уникален, персонализиран и красив външен вид на ноктите, без да отидете в салон за нокти, като използвате тези изключително дълги фалшиви нокти.

Подробности