.

Kisangel лесна работа 9шт Цвят на Кабела Младенческий В Ивицата Случаен Бебе Новородено Защита на Пъпа Грижи За Един Корем Пъпната Памукът е Мек Слой за Обиколката См П?

Kisangel лесна работа 9шт Цвят на Кабела Младенческий В Ивицата Случаен Бебе Новородено Защита на Пъпа Грижи За Един Корем

BGN 1.00

Налично
Налично

памукПревръзка на корема, е направена от futon материал и е удобен на пипане.Подарявате нещо толкова топло, че и на майка си. сигурен и безопасен, идеален за употреба по всяко време на годината.Идеален пъпа за бебета и новородени.Колан подходящ в чорап, подходящ за бебета.Осъществяване Списък 3 х гумени ленти за корема Характеристики - Идеалната гума за корема за бебета и новородени. - Колан подходящ в чорап, подходящ за бебета. - Материал : Памук. - сигурен и безопасен, идеален за употреба по всяко време на годината. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветление, контрол на яркостта, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвета и между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че вие можете да разберете!! - Елегантен дизайн в райе, красив и очарователен, отлично качество на изработката. - : Около 34x17x1 см - Дъвка за корема, е направена от futon материал и е удобен на пипане.Описание на продукта Колан предпазва от студ, е на разположение отвътре и отвън на помещенията.

Подробности