.

VICASKY Спортни Ленти за Уши За Възрастни, Черни за Коса, За Къпане, Неопренови Спортни Ленти За Плуване, Защита за Гмуркане и Защита за плуване, L, Каяк, Еластични Уши Пе?

VICASKY Спортни Ленти за Уши За Възрастни, Черни за Коса, За Къпане, Неопренови Спортни Ленти За Плуване, Защита за Гмуркане

BGN 15.47

Налично
Налично

НеопренПревръзка на главата за плуване за възрастни : погрижи се за ушите от вода. избягвайте попадане на вода в ушния канал, това може да предизвика възпаление на средното ухо, външен отит и други заболявания на ушния канал. превръзка на главата за гмуркане.Превръзка на ухото за плуване : Тази превръзка на главата е изработена от неопрен, безвредно и е трайна.Превръзка на главата за гмуркане от неопрен, регулируема превръзка на главата за практикуване на йога и гмуркане, защита на ушите, превръзка от неопрен за коса за деца и възрастни.Превръзка на главата от неопрен за плуване : размери : Размер оголовья в разложенном формата е около 51 x 8 x 0,3 виж В комплекта е включена 1 превръзка от неопрен за плуване с защита на ушите.Водоустойчив тапи за уши : Ушна превръзка от неопрен за плуване - тази превръзка от неопрен за плуване осигурява допълнително ниво на защита на ушите си по време на плаване, който помага на котва тапи за уши на точното място, да не допуска попадане на вода в ушите и осигурява по-голям комфорт при плуване във вода.Защитна превръзка от неопрен за коса за плуване : Облекло за плуване, изработен от неопрен, удобен, която е здрава i. Предпоставка Списък 1 х превръзка на главата за плуване, Особености - ушите са защитени от вода. избягвайте попадане на вода в ушния канал, което причинява възпаление на средното ухо, външен отит и други заболявания на ушния канал Водоустойчив тапи за уши. - Тази превръзка на главата е изработена от неопрен, -удобна, здрава превръзка на ушите си за плуване. - Материал : неопреновая превръзка на главата за плуване за възрастни.

Подробности