.

Болтове с Топчета, Болтове с Дълъг Фитил Qiilu, 20pcs Стоманени Болтове с Дълъг Фитил M12x1.25 28 мм Резба с Облицовки Универсална поставка за кола (Син)

Болтове с Топчета, Болтове с Дълъг Фитил Qiilu, 20pcs Стоманени Болтове с Дълъг Фитил M12x1.25 28 мм Резба с Облицовки Универсална

BGN 1.00

Налично
Налично

Практични детайли - Това е практичен аксесоарИзготовьте в съответствие със стандартните спецификации, проверете си колело, се уверете, че на закупения от вас вид на колесната ядки е подходяща за вашата седалка.Ефективно отговаря на вашите ежедневни употреба.Адаптирани модели ядки са подходящи за притежатели с фиби, т. със следващата стъпка : 12x1,25 или 12 mm x 1,25. Perfect match - е висококачествен модифициран комплект, който ще ви помогне по-добре да обновите вашия автомобил и повишаване на неговите експлоатационни характеристики.Отлично представяне - Удължен болт с выступом много издръжлив, но с течение на времето той може да бъде повреден или премине.Бъдете внимателни, когато инсталирате или деинсталирате.Не използвайте пневматични инструменти.Отговаря на оригиналните спецификации, стабилна производителност, висока надеждност.Лесна експлоатация Колело с издължени ядки-топчета са лесни за инсталиране, се различават фини довършителни и висока точност, висока надеждност, осигуряват безопасно използване.Спестява вашето време, директен заместител, и няма голяма разлика с най-оригинални аксесоари.Препоръчителна професионално инсталиране.Висококачествени материали универсални болтове с продълговати топчета са изработени от висококачествена стомана материал трайно и с висока якост, им е лесно да се деформира, не е лесно да боли.Простота на обслужване, намаляване на разходите за замяна, икономия на гориво.Практични детайли - Това е практичен аксесоар.Изготовьте в съответствие със стандартните спецификации, проверете си колело, се уверете, че на закупения от вас вид на колесната ядки е подходяща за вашата седалка.Ефективно отговаря на вашите ежедневни употреба.Адаптирани модели ядки са подходящи за притежатели с фиби, т. със следващата стъпка : 12x1,25 или 12 mm x 1,25. Perfect match - е висококачествен модифициран комплект, който ще ви помогне по-добре да обновите вашия автомобил и повишаване на неговите експлоатационни характеристики.Отлично представяне - Удължен болт с выступом много издръжлив, но с течение на времето той може да бъде повреден или премине.Бъдете внимателни, когато инсталирате или деинсталирате.

Подробности

Item Type:
Lug Bolts
Material:
Steel
Effective Thread Length:
Approx. 28mm/1.1in
Thread:
M12 x 1.25
Application:
Universal
Package List:
20 x Lug Bolts:
1 x Sleeve:
1 x Manual:
Note:
1. Please insure that you are purchasing the correct lug nut model for your wheel seat type.2. The finish is fairly durable but it also can be damaged, please be carefully when install or remove. It's better not to use air tools !: