.

YUMUO богат на функции Магическа четири етажа състоящ Креативна Закачалка за сушене на дрехи, Закачалка за Панталони, Закачалка за панталони, включваща щипки за пант?

YUMUO богат на функции Магическа четири етажа състоящ Креативна Закачалка за сушене на дрехи, Закачалка за Панталони, Закачалка

BGN 1.67

Налично
Налично

★ Екологично чисти и висококачествени материали, нетоксични и безвкусни ★ Гуманизированный дизайн на рамката може ефективно да се предотврати падането на дрехи. ★ Размер : Дължина : 26 см височина : 20 см / Продукти включват : 3 закачалки за палта. ★ Здрав, издръжлив, не е деформиран лесно, е добър помощник за семейството. ★ Ако Имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. ★ Екологично чисти и висококачествени материали, нетоксични и безвкусни. ★ Гуманизированный дизайн на рамката може ефективно да се предотврати падането на дрехи. ★ Размер : Дължина : 26 см височина : 20 см / Продукти включват : 3 закачалки за палта. ★ Здрав, издръжлив, не е деформиран лесно, е добър помощник за семейството. ★ Ако Имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Мултифункционална поставка YUMUO - красиво и много полезен продукт.Той е изработен от висококачествени екологично чисти материали, здрав, издръжлив и не е лесно деформируемый.Ергономичен дизайн ефективно предотвратява падането на дрехи.Притежаването им прави нашата домашна обстановка подреден.Това определено е добър помощник за всяко семейство!Технически характеристики : Заглавие : закачалка Стил : модерен и лесен Цвят : като на снимката Забележка : поради различния осветление и всеки дисплей ще бъде различна степен на хроматичната аберация.

Подробности