.

Козметичен Органайзер Tofficu Пластмасов Органайзер за съхранение с 5 Чекмеджета Кула За Съхранение на Многофункционален Шкаф За съхранение с Прозрачни Чекмеджета К?

Козметичен Органайзер Tofficu Пластмасов Органайзер за съхранение с 5 Чекмеджета Кула За Съхранение на Многофункционален

BGN 0.67

Налично
Налично

【 И пластмаса】 В сравнение със стандартните възможности за съхранение в пластмасови кутии, нашият калъф за съхранение на оборудване се различава по-голяма здравина, балансиран дизайн, устойчиви на петна и е предназначен за съхранение на лични или професионални аксесоари и оборудване 【Долно оттичане, компактен дизайн】 Прост и елегантен дизайн За съхранение на продукти, функции и стилове същия размер или по-малко.Намаляване на Каша И се Съхранява Приспособления, Инструменти или Други Вътре. 【Органайзер за съхранение с 5 чекмеджета】 Дизайн в стил чекмедже, достатъчно пространство, елементите на работния плот могат да се разделят по категории, лесно да се организира и съхранява от пръв поглед.Създаване на максимално пространство за съхранение на Малки пространства.Помага Да се поддържа ред и бързо и ефективно да намерите това, което Ви трябва. 【Малка Дръжка】Всеки един от нашите пластмасови кутии-организаторите е с малко черно копче отпред, която по-лесно да получат достъп до нея и да предложат отново, когато сте готови. 【Многофункционален Шкаф】Лесна и стилна форма го прави Подходящ за декорация на офиси и кабинети.

Подробности