.

Синя Карта на Австралия, Червен молив случай Силует с Кенгуру, Калъф за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка за ученици, Офис Женски Непълнолет?

Синя Карта на Австралия, Червен молив случай Силует с Кенгуру, Калъф за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка

BGN 1.67

Налично
Налично

【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат ОксфордПредпазва от прах, драскотини и ожулвания.Моющийся и устойчив на абразия, устойчиво използване. 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи.Малък, с опростен дизайн, но с по-голям капацитет. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т. 【Идеален подарък】 Това е хубав подарък за момчета и момичета, младежи и възрастни, мъже и жени на бала, подарък за рожден ден или връщане в училище.През цялата молив случай никога няма да излязат от мода. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.Предпазва от прах, драскотини и ожулвания.Моющийся и устойчив на абразия, устойчиво използване. 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи.Малък, с опростен дизайн, но с по-голям капацитет. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери.

Подробности