.

RonJea 2 бр. Опаковка с рициново масло: за Многократна употреба пакети с биологичното рициново масло, за детоксикация на черния дроб, Памук компрес с рициново масло от ?

RonJea 2 бр. Опаковка с рициново масло: за Многократна употреба пакети с биологичното рициново масло, за детоксикация на

BGN 3.33

Налично
Налично

【Изживейте с помощта на рициново масло】Приключи с рициново масло Ron Jea подмладява чрез подобряване на хормоналния баланс, на плодородието, на дълбок сън, за намаляване на стреса и на възпаления, облекчаване на протичането на червата и облекчаване на запек и подуване на коремаДизайн тайна допринася за лимфодренажу, докато по-меките материали стимулира рецепторите на кожата за естествената детоксикация и релакс.Преминете със стреса на "почивка и храносмилане". 【Безвредни за кожата и запечатани】Компреси Ron Jea castor oil pack са двухслойную конструкция, вътрешният слой е направен от висококачествени бамбуково памук, който сигурно, мягок и гипоаллергенен, което осигурява ефективно усвояването на рициново масло.Външния слой е изработен от едно полиестер, който ефективно е водоустойчив и маслостойкий, затова не е нужно да се притеснявате за някакъв теч на масло при използване на опаковки. 【Иновативен дизайн чувалчета】Пакети с кастерным масло има уникален дизайн чувалчета, в който може да се постави както на горещи, така и студени терапевтични пакети за подобряване на усвояване на масло и облекчаване на болки в стомаха и менструалния дискомфорт.Регулируема презрамка осигурява лесно и преносимо използване, което го прави идеален избор за тези, които са постоянно в движение. 【Удобен и адаптивни】 Опитайте ненадминат комфорт с нашите комплект рициново масло.Регулируеми закопчалки за копчета осигурява надеждна индивидуална кацане по линията на талията.Проектиран по такъв начин, че да е облегать черния дроб на възрастен човек, компрес може да се похвали с меки дълги джапанки, които са удобни за облегают вашите извивки, което позволява удобно да го използват по време на сън или изпълнение на ежедневните задачи. 【Указания за употреба】За постигане на оптимални резултати използвайте опаковка с рициново масло дневно или през нощта в продължение на 1 час, предварително след 1-2 супени лъжици на биологичното рициново масло студено пресовано, съдържащ хексан, първото пресоване на вътрешния слой (след почистване).Сменете опаковка за около 30 приложения или 2 месеца.Преди употреба е препоръчително да се консултирате с вашия лекар, тъй като компреси с рициново масло не са подходящи за бременни жени. 【Изживейте с помощта на рициново масло】Приключи с рициново масло Ron Jea подмладява чрез подобряване на хормоналния баланс, на плодородието, на дълбок сън, за намаляване на стреса и на възпаления, облекчаване на протичането на червата и облекчаване на запек и подуване на корема.Дизайн тайна допринася за лимфодренажу, докато по-меките материали стимулира рецепторите на кожата за естествената детоксикация и релакс.Преминете със стреса на "почивка и храносмилане". 【Безвредни за кожата и запечатани】Компреси Ron Jea castor oil pack са двухслойную конструкция, вътрешният слой е направен от висококачествени бамбуково памук, който сигурно, мягок и гипоаллергенен, което осигурява ефективно усвояването на рициново масло.

Подробности