.

Проста Однотонная богат на функции Закачалка за панталони Пластмасов Домашна и Многопластова устойчива на плъзгане Поставка За Панталони Шкаф Закачалка За панта?

Проста Однотонная богат на функции Закачалка за панталони Пластмасов Домашна и Многопластова устойчива на плъзгане Поставка

BGN 2.00

Налично
Налично

Може да се зарежда едновременно на 5 броя панталони, за да се създаде добре подреден гардеробПроста однотонная закачалка за палто, не е деформиран. материал pp, натоварен с материал, е добра гравитацията.Подходящ за : закачалки, закачалки за панталони, закачалки за вратовръзки.Може да се зарежда едновременно на 5 броя панталони, за да се създаде добре подреден гардероб.Проста однотонная закачалка за палто, не е деформиран. материал pp, натоварен с материал, е добра гравитацията.Подходящ за : закачалки, закачалки за панталони, закачалки за вратовръзки.Подходящ за сцени : закачалки, закачалки за панталони, закачалки за вратовръзки Категории стоки : закачалки за панталони Обем на опаковката : една материали : полипропилен Стил : модерни простота.

Подробности