.

YUEPET Водоустойчив Одеяла, за Морски Свинчета, Миещи, 3 опаковки, Флисовые Втулки за Клетки на Малки Животни, Мека Подложка за Спане, Топло Фланелевый Каре за Хамстер, ?

YUEPET Водоустойчив Одеяла, за Морски Свинчета, Миещи, 3 опаковки, Флисовые Втулки за Клетки на Малки Животни, Мека Подложка

BGN 7.15

Налично
Налично

?【Водоустойчив и запечатан】- Одеяло за морски свинчета, помага за защита на вашите мебели и да направи така, че вашият домашен любимец се чувствах комфортноВодоустойчива вътрешна облицовка ефективно предотвратява изтичане на течност, предпазва подове, мебели и клетка от замърсявания, разливи, козината на домашни любимци, петна и аварии. ?【Топло и комфортно】- Меко руно, аккуратная и плътна прострочка по краищата гарантира, че одеало за домашни любимци ще бъде удобен и траен.Приятен дизайн с отпечатък от крака лесно ще привлече вниманието на вашия домашен любимец.Обръща одеяло, снабженное слой майларового материал, който отразява топлината на тялото, ефективно предпазва от влага и студ, поддържане на морските свинчета са меки и топли, на дивана или в клетка за домашни любимци. ?【Лесно почистване】- ультрамягкие тъкани от коралов кадифе. 3 бр пухкави възглавници могат да се сменят често и да се почистват удобно да ги перат в пишеща машина със студена вода и се изсушава при ниска температура.Домашни любимци с одеяла може лесно да се отърси, което значително спестява вашето време и усилия. ?【Многоцелеви】- Меки завивки за домашни животни, са подходящи за домашни любимци по всяко време на годината и в много ситуации, като топло одеало, мат, кърпи за баня, одеяло за пикник и така нататък.

Подробности