.

POPETPOP Къща-убежище за Хамстери Играчки за Зайци Играчки за домашни любимци, Спортни Играчки, Играчки За Хамстери Играчки За Чинчили Убежище За Малките на Животните ?

POPETPOP Къща-убежище за Хамстери Играчки за Зайци Играчки за домашни любимци, Спортни Играчки, Играчки За Хамстери Играчки

BGN 5.84

Налично
Налично

СТОКИ за ДОМАШНИ любимци - Материали от естествено дърво, безопасни и удобни за вашия домашен любимец, тя може да бъде безопасноИГРАЧКА-СТЪЛБИЩЕ -Мрежа предоставя на вашите домашни любимци добър сън и удобна ежедневна дейност.КЪЩА ЗА ПОЧИВКА ХАМСТЕРИ - това уютно малко гнездо предвижда за тях идеалната топла, сигурна обстановка.ДЪРВЕНА КЪЩИЧКА за ХАМСТЕР - практичен къщичка за хамстер.Добър подарък за приятелите си, на семейството и на хората, които имат малки домашни любимци.ХРАНА за ДОМАШНИ ЖИВОТНИ, - е Изработен от дървен материал, може да се залъгва и се използва като материал за смилане на зъбите на домашните животни.Пратката включва 1 х къщичка за хамстер Особености-Материал премиум-клас а екологично чист, подходящ за дълъг и трайни използване на къщички за домашни любимци. - Размер (И) : Около 18,00 X10,00 X10,50 см / 7,07 X3,93 X4 подслон за заек. Размер (L) : около 21,00 X10,00 X12,50 см / 8,25 X3,93 X4 Дизайн с дървени стълби за дома. - Вие можете сами да colorize или залепите други декоративни стикери, интересен и практичен дървена къщичка. - Това предлага на вашето домашно хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри. - и сигурно за да хапят, е много забавна и многофункционална играчка-като хамстер за домашен любимец Хомячье спално гнездо.

Подробности