.

Wokape 31 бр. Комплект за ремонт на пружини за дивана, 16 Система Без увиснала, S-Образни Скоби, Куки, Извори Напрежение с две Куки, Пирони и Прахоустойчив, Калъф, Комплект ?

Wokape 31 бр. Комплект за ремонт на пружини за дивана, 16 Система Без увиснала, S-Образни Скоби, Куки, Извори Напрежение

BGN 5.60

Налично
Налично

? [Че получавате]? Вие ще получите комплект от 33 теми за ремонт на пружини на диванаВключително 2 елемента 16 "пружини без увиснала, 4шт s-образни скоби, 4шт пролетта удлинительных куки, 5шт 4 "пролет напрежение с двойно плетене на една кука, 15шт 1 "пирони и 1 парче черен прахоустойчив калъф с размери 3 х 10 фута, общо 31 бр аксесоари за подмяна на дивана за вашите нужди. ? [Различни пружини ]? Нашата система е без увиснала са с дължина около 16 см и ширина 2 инча с разлика от 1 инч между всеки пръстен, като осигурява голям комфорт и подкрепа.Окачен система с двойна кука имат дължина 4 инча и са изработени от трайни пружинна стомана, която осигурява оптимално прибиране при опъване.Използвайте с нашите кутия пролетта скоби за допълнителна здравина и напрежение, които ще ви помогнат по-твърда заключване на дивана. ? [Лесен монтаж]? Въпреки, че у нас има много инструменти, инсталацията и използването на много прости.Първо прикрепете извити скоби в подходящо положение на рамката на дивана с помощта на ноктите; След това отрежете извор на напрежение до желаната дължина и ще я закачите по стените на пролетта скоби; най-Сетне, отново затегнете извити скоби, които дърпат извор на напрежение, малки железни гвоздеи, и монтажни работи са завършени. ? [Практичен черен калъф прахоустойчив ]? Независимо от това, завърши ли ремонтът на нов диван или фотьойл или откриваш, че изворите на таблата се нуждаят от подмяна, нашият прахоустойчив калъф ще ви помогне.Подмяна на дивана е по-скъпо, а като нов прахоустойчив калъф, очевидно, много по-икономичен.Нашите прахозащитен седалките с размери 3 х 10 фута са идеални за използване с тесни седалки или обеденными столове. ? [Широк спектър от приложения]? Ние предлагаме всичко необходимо за ремонт на вашите седалки, за да не харчите време и пари за закупуване на нови.Всички тези сменяеми елементи, произведени от висококачествен метал за осигуряване на солидна и дълготрайност на конструкцията.Така че те са подходящи за много различни места, като допълнително легло, дълбоки фотьойли, столове, дивани, трапезни столове и дори автомобилни седалки. ? Комплект за ремонт на пружини за дивана Wokape 31 бр., включващ 16 "Система без увиснала, S-образни скоби, куки, извори напрежение с две куки, пирони и прахоустойчив, калъф, комплект за смяна на пружини за тапицерията на дивана за ремонт на люлеещи се столове? ? Защо да изберете Wokape? ? Компанията Wokape се стреми да предоставя на своите клиенти лесна за употреба, иновативни и висококачествени продукти.Ние ви осигуряваме висококачествено предпродажное и следпродажбено обслужване.

Подробности