.

69 Дърво зала, багажник с палто с метални куки, шарнирен капак и плъзгащи се чекмеджета, 3-инчово висящи дрехи за обувки за обувки с долен рафт за хол, вход, коридор, бя?

69 Дърво зала, багажник с палто с метални куки, шарнирен капак и плъзгащи се чекмеджета, 3-инчово висящи дрехи за обувки за обувки с долен рафт за хол, вход, коридор, бяло

BGN 2.33

Налично
Налично

Ако вашият артикул пристигне повреден, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, който ще отговори в рамките на 24 часа [Лесно сглобяване и клиент Услуга] Измерване на 68,9 '' H X 16. Багажникът на палтото е оборудван с котви за въртене за допълнителна сигурност и има капацитет на тегло от 200 фунта за върха, 7 паунда за куките, 30 фунта за рафтовете и 220 паунда за пейката . Шкафът за обувки в долната част помага да запазите входния си подреден . Действителни проби, може да възникне лека хроматична аберация поради осветление или показване. Перфектен за вашия вход, зала, фоайе, коридор, кал, хол или офис, за да окачите якета, раници, чадъри, ключове и други предмети, това дърво за вход на дърво със съхранение помага да запазите домашния си подреден .Все още ли сте обезпокоени от разхвърляните дрехи и обувки на входа, нашето многофункционално дърво за зала 3 в 1 може да ви осигури добро решение! Състои се от няколко части : 2 отворени рафта на върха за фото рамки, саксийни растения и растения и растения и растения и растения и растения Други декорации; 4 двойни куки за подхранване, за да закачите палта, шалове, шапки и други аксесоари; просторна седалка на пейки, можете да седнете и да облечете и сваляте удобно обувките си; 2 плъзгащи се чекмеджета са удобни за съхраняване на ключове, чадъри и други малки предмети, които трябва да се извършват; в долната част има място за съхранение на обувки, което лесно може да запази входа ви подредени. Пейката се предлага с 2 плъзгащи се чекмеджета, които могат да се използват за съхраняване на ключове или други малки предмети, като същевременно осигуряват място за облекло на обувките ви. Надявам се, че можете да разберете. [3-в-1 дизайн] Този багажник на палтото предлага функции за сядане, окачване и съхранение, със съвременен стил и елегантен вид, които го правят идеалното допълнение към всяка стая.

Подробности