.

INMKALI, 4 Опаковки Очила За четене За Мъже И Жени, Сини Леки Очила Срещу Пренапрежение на Очите, Метална Дограма, Класически Очила За Четене С Пружинным тръба на шарнир?

INMKALI, 4 Опаковки Очила За четене За Мъже И Жени, Сини Леки Очила Срещу Пренапрежение на Очите, Метална Дограма, Класически

BGN 0.67

Налично
Налично

ВнесениРамки от неръждаема стомана.Поликарбонатни лещи.ОЧИЛА за четене със синя светлина + 2,50. Антирефлексно покритие.Широчина на обектива : 52 мм.Височина лещи : 31 милиметър. 【СУПЕРЦЕННОСТЬ】 Четци в метална рамка от 4 теми с метални кутия пролетта панти означава, че вие винаги ще имате чифт под ръка, където и да се намирате. поръсете ги целия си дом, кола, гараж, кутия за инструменти в офиса, и вие ще бъдете доволни, че сте направили!. 【Обектив с кристално-синя светлина】 Обектив със защита от синя светлина и ултравиолетови лъчи, облекчава зрителна умора и дискомфорт от гледане на телевизия гледане на мобилни телефони, таблет, игри и работа с флуоресцентни лампи.Повече не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие. 【 Леки и по-добра преносимост】 Нашите очила за четене тежат само 23,9 грама, така че вие няма да усетите натиск върху носа си, ние винаги се грижим за това, да измислям очила с високо качество, като например стотици пъти тества с помощта на пролетта линии, провери диоптрийность всяка двойка на очила, преди да отпътува от нашия завод, и ние ще изберем най-подходящите винтове, които са най-трайни и здраво закотвени на нашите очила. 【100% ЛИПСАТА на ХИМИЧЕСКИ мирис на НОСА накладке 】 Ние се фокусирахме върху отзиви от други купувачи за други продукти За това, че носа тампон има неприятна химическа миризма, която не минава.Ние особено се грижим за този проблем и избираме добра накладку за носа, без химически мирис. 【Доживотна гаранция на лекар по дентална медицина и лещи при авария】 INMKALI предвижда доживотна гаранция сервизно обслужване на всички точки.

Подробности