.

Прекрасно колие Sosolong-това е подарък за малките момичета, милото колие малка принцеса, подарък за абитуриентски, празничен подарък.

Прекрасно колие Sosolong-това е подарък за малките момичета, милото колие малка принцеса, подарък за абитуриентски, празничен

BGN 5.99

Налично
Налично

♥ Цялостния дизайн ♥ -Моля, страхотна красота, подходящ за малки момичета и жениИзразявайте тази любов на нови стилове на момичетата. ♥Материал ♥-Покритие от розово злато, здрав и издръжлив, украсена с блестящи кубическим цирконием ААА +, хипоалергичен, не съдържа олово и никел, подходящ за дрехите си. ♥ Размер ♥-Дължина е около 10,4 инча.Лесно колие лесно за носене.Можете да го комбинирате с любимата си дрехи, който е много удобен. ♥ Прекрасен подарък ♥-Изискан дизайн с кристали, което кара много момичета да се влюби в него.Независимо дали е Коледа или голям празник, това е най-добрият подарък.Това е най-добрият подарък за момичета и жени. ♥ Колие с малка мишка ♥ - особено ще зарадва феновете, които те харесват.С класически спомени за Диснее вие ще се чувствате възможно най-комфортно и щастливо.

Подробности