.

Picheng Обикновена Бели Листове от Изкуствена Кожа Изкуствена Изкуствена Кожа Е идеален за Направата на Ръчно изработени Бижута Направи си сам Обеци Лък (Бял)

Picheng Обикновена Бели Листове от Изкуствена Кожа Изкуствена Изкуствена Кожа Е идеален за Направата на Ръчно изработени

BGN 4.00

Налично
Налично

1 Отлични материали : изкуствена кожа, на роли от изкуствена кожа, задната част от памучен плат. Размер : един свитък 8,2 "x 53" (21 см x 135 cm). Изработване на уникални подаръци е : Можете да използвате кожено плат за направата на ръчно изработени бижута, а след това да дарят тези докосва подаръци за семейството и приятели, вашето добре подготвено продукт ръчно изработени няма да бъде просто мимолетно прищявка.Това е необичайно и запомнящо се. Лесно за начинаещи : Плат лесно реже с обикновени ножици и штамповочными резаками, от него може лесно да измислям различни видове занаяти. Приложение : Листове са подходящи за извършване на работи, бантиков за коса, обеци, бижута, шиене, производство на обувки и декорация на дома Са идеални за детски работи, украса за партита със собствените си ръце, празнични орнаменти от пяна дъски цветове, scrapbooking, производство на бантиков за коса и празнични декорации и други шевни занаяти.

Подробности