.

Дължина 3 инча. Червени ленти с арабския номер 8, Буквално номер от нула до Девет, Sew Апликации, Бродирани Железни Ивици 0-9, Етикети, Значки, Аксесоари за облекло Напра?

Дължина 3 инча. Червени ленти с арабския номер 8, Буквално номер от нула до Девет, Sew Апликации, Бродирани Железни Ивици

BGN 1.67

Налично
Налично

Размер : 3 X1,4/8 инча / Кликнете / Преминете към следващата снимка за определяне на размера абсолютно нов и високо качество.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост /контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. надявам се, можете да разберем, ще бъдем искрено благодарни.Стоките се доставят в рамките на 24-48 часа след получаване на плащането от понеделник до петък.Поръчки в почивни и празнични дни ще бъдат публикувани на следващия работен ден.Време за доставка зависи от местоположението на продукта.Стоки, които се намират в Тайланд, ще бъдат изпратени чрез DHL или USPS и доставени в рамките на 11-21 работни дни.Правила доставка : - Всички продукти се изпращат от Банкок - Поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни след пълно плащане - ако клиентът не избира обновяване на доставка, пратката ще бъде изпратена на стандартната проследена въздушна поща. - Време на изпълнение на доставка на пратката : 10-14 работни дни за САЩ, Канада - Време на изпълнение на доставка на пратката : 7-14 работни дни за Австралия, Обединеното Кралство, Германия, Франция.

Подробности