.

Капачки за палец на превключвателя Yocore Splatoon3, Меки Силиконови Капачки за палеца, Капачки за аналогови стика, Меки Силиконови Капачки за джойстик Switch Pro/PS4/ PS5, 4 бр.

Капачки за палец на превключвателя Yocore Splatoon3, Меки Силиконови Капачки за палеца, Капачки за аналогови стика, Меки

BGN 34.13

Налично
Налично

【Е съвместим С】 е Предназначен за PS4, PS5, NS Pro, MOBAPAD PRO, Xbox 360, 8 Bit Do SN30 Pro, Rapoo V600 S, IINE PRO Controller, не е за Switch Joy-Против 【Приятен и удобен на пипане】- Мека капачка за джойстик, ръкохватка за палеца е направена от висококачествен силиконов материал за подобряване на сцеплението с джойстик, без надраскване и мръсотия, мека и комфортна по време на игра. 【Лесна инсталация】 Просто флип капак джойстик и выровняйте си, след това затворете капака.Лесно се установява и отстранява. 【Добра опит】 Тези капачки за джойстик предпазват от приплъзване на пръстите си и осигуряват по-висока точност и чувствителност. 【Гаранция за качество и гаранция】 моля, не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси или помощ, ние ще решим им на 100% в рамките на 24 часа. 【Е съвместим С】 е Предназначен за PS4, PS5, NS Pro, MOBAPAD PRO, Xbox 360, 8 Bit Do SN30 Pro, Rapoo V600 S, IINE PRO Controller, не е за Switch Joy-Против. 【Приятен и удобен на пипане】- Мека капачка за джойстик, ръкохватка за палеца е направена от висококачествен силиконов материал за подобряване на сцеплението с джойстик, без надраскване и мръсотия, мека и комфортна по време на игра.

Подробности