.

2 елемента 18Pin 19Pin Бутон Филмът Жак за PS2 Playstation2 Гейм Контролер Провеждане на Филма Конектор резервни Части За Ремонт (18 пин)

2 елемента 18Pin 19Pin Бутон Филмът Жак за PS2 Playstation2 Гейм Контролер Провеждане на Филма Конектор резервни Части За

BGN 0.33

Налично
Налично

Това е OEM версия заменяеми конектор за кнопочной филмПреносимото конектор Button Film Socket е съвместима само с PS2 / Playstation 2.Изискват се професионални умения за ремонт.Преносимото конектор Button Film Socket е проектиран само за ремонт на счупен или повреден лазер на обектива или на резервни части за Playstation 2. Конектор за контакт с кнопочной фолио.Основни характеристики : - Този взаимозаменяеми жак за кнопочной филми, предназначени само за ръководителите на PS2 / Playstation 2. - Изискват се професионални умения. - Изработен от висококачествени материали, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба.Лесен за използване, професионално, много практичен като добра алтернатива.Моля, имайте предвид, че наличието на само 1 бр. конектор за контакт с кнопочной фолио, в комплекта не са включени други аксесоари!Основни характеристики : Съвместимост : за PS2 / Playstation 2.

Подробности