.

Зарядно устройство за контролер PS5, Усъвършенстване на док-станция за бързо зареждане на Playstation 5 с led индикатор и със зарядно, кабел Type C 5,28 В /2,8 И (черен)

Зарядно устройство за контролер PS5, Усъвършенстване на док-станция за бързо зареждане на Playstation 5 с led индикатор и

BGN 11.66

Налично
Налично

【Бързо зареждане на 5,28 В / 2,8 И】 Състояние се зарежда два безжични контролера Playstation 5 Dual Sense по-малко от 2 часаСпестете време и да продължи играта!Моля, обърнете внимание : Само при внушенията напрежение на захранване не по-малко от 5,28 В /2,8 И контролери могат да бъдат напълно заредени в продължение на 2 часа. 【Вграден защитен чип】 Тази зарядно устройство PS5 с вграден защитен чип, който осигурява защита от презареждането, напрежение, прегряване и късо съединение.Никога не повреждайте вашите контролери PS5. 【Индикатор за зареждане Cool 】 Индикатор светва при свързване на захранване и изгасва, когато храната не е свързан. 【Удобна настройка и за зареждане на 】 Премахнати USB ключове и други операции.Просто закрепете и зареждайте безжични контролери Dual Sense бързо и лесно, като официално зарядно устройство. 【Предпоставка включва】 1 х зарядно устройство за зареждане на контролера PS5 Dual Sence, 1 бр. * кабел с двойна глава с type-c. Държач зарядно устройство : Съвместима с PS5, интерфейс за лесно конфигуриране и той може директно да се сервира храна на дръжката за бързо зареждане. Светодиоден индикатор на захранването : при свързване на захранването светва оранжево показател, както и при спиране на тока, индикаторът не свети. Лекотата на използване и стабилност : внимателно поставете контролер на поставка зарядно устройство, и то започва да се зарежда.

Подробности

Product name:
Charging stand
Color:
Black + blue
Material:
ABS+acrylic
Applicable models:
Compatible for PS5
Input/Output:
5.28V/2.8A
The package includes:
1Pc * Charging stand:
1Pc * Double-head type-c charging cable:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.: