.

JUTHF 5-Портов за Високоскоростен Адаптер-Сплитер Игрова конзола USB Хъб, богат на функции за игралната конзола PS5 Поставка за Зареждане Светлинен индикатор (Цвят: бял)

JUTHF 5-Портов за Високоскоростен Адаптер-Сплитер Игрова конзола USB Хъб, богат на функции за игралната конзола PS5 Поставка

BGN 20.12

Налично
Налично

Функция : Този USB-хъб е предназначен за конзола PS5 му може да се разшири до 4 порта USB 2Порт за бързо зареждане на USB и 1 порт USB C. Той е стабилен и няма да се разклаща, след инсталацията.Удобство : свързване на периферни устройства USB (като клавиатура, мишка, външен хард диск, USB устройство, зарядно устройство за контролер и т.) към конзолата, за да пасват най-добре на вашите различни нужди. (Моля, обърнете внимание, че само черно на USB-порт поддържа бързо зареждане).Без закъснения : този център може да бъде разширена едновременно за поддръжка на множество устройства без смущения и забавяния.Свързване и възпроизвеждане : Просто включете и възпроизвеждайте, без допълнителни драйвери не се изисква.Лесен достъп и бърза връзка.Име на продукта : Конвертор Цвят : черен, бял Материал : ABS Изходен ток : 900 Мфункция : Този USB-хъб е предназначен за конзола PS5 му може да се разшири до 4 порта USB 2.Порт за бързо зареждане на USB и 1 порт USB C. Той е стабилен и няма да се разклаща, след инсталацията.Удобство : свързване на периферни устройства USB (като клавиатура, мишка, външен хард диск, USB устройство, зарядно устройство за контролер и т.) към конзолата, за да пасват най-добре на вашите различни нужди. (Моля, обърнете внимание, че само черно на USB-порт поддържа бързо зареждане).

Подробности