.

Рамка за снимки на Новороденото си дете през Първата година от живота с Прорези на 12 месеца, Рамка за Фотоколлажа в паметта на едно дете на месец, Бяла (син)

Рамка за снимки на Новороденото си дете през Първата година от живота с Прорези на 12 месеца, Рамка за Фотоколлажа в паметта

BGN 1.00

Налично
Налично

【Материал】 Изработена от висококачествена пластмаса и хартия основи, тази рамка на картина е стабилна, която е здрава и трайна за дълъг експлоатационен срок 【Функция】 Рамка за снимки на първата година от живота на детето има 12 малки рамки за снимки за записване на растеж на вашето бебе всеки месец, което е идеално за определяне на растежа на вашето дете всяка година. 【Лесен за използване】 рамка за детски спомен", която показва ценни спомени.За рамка за снимки има поставка, която позволява да стои на масата. 【Широко се използва】 идеално за декориране на спалня, всекидневна.Идеален подарък за младоженци и младите майки. 【Че получавате】 1 х фоторамка за новородени. 【Материал】 Изработена от висококачествена пластмаса и хартия основи, тази рамка на картина е стабилна, която е здрава и трайна за дълъг експлоатационен срок. 【Функция】 Рамка за снимки на първата година от живота на детето има 12 малки рамки за снимки за записване на растеж на вашето бебе всеки месец, което е идеално за определяне на растежа на вашето дете всяка година.

Подробности

Item Type: