.

Малката кошница от Ракита Pro Goleem от 3 теми с подарочными пакети и панделки, Празни Кошници с Различни размери за подаръци, Малка Веревочная кош за багаж, кош за детск?

Малката кошница от Ракита Pro Goleem от 3 теми с подарочными пакети и панделки, Празни Кошници с Различни размери за подаръци,

BGN 1.67

Налично
Налично

【Най-добрата идея за подарък】 Нашата малка кошница от ракита се предлага с три подарочными пакети и три ленти, без да губите време за закупуване на пакети и лентиТова е най-добрият избор за отбелязване на Деня на Свети Валентин, деня на раждането на детето, на Великден и Коледа.Самата кошница е чудесен подарък. 【Чудесен органайзер за стая】 Нашата малка кошница от ракита може да побере множество елементи, които са разпръснати из стаята, и да се поддържа ред в стаята.Това е най-добрият избор за организиране на прикроватной нощни шкафчета, шкафа, дрешник, баня, кухня и всекидневна. 【Кошница за съхранение на】 Нашите малки въжени кошница - отлични помощници, за съхранение на бебешки неща, играчки, книги и играчки за домашни любимци.Откриващата дизайн позволява на котката или на кучето лесно да се получи достъп до играчка.В него също така могат да се съхраняват някои канцеларски материали, за да направите вашата маса, по-спретнати. 【Перфектен размер】 Размер на три кошници е 12 "x8"x5", 11,4 "x7.Три кошници могат лесно да се припокриват един друг, когато те не се използват за спестяване на място. 【Запазете формата на】Малки плетени кошници са опаковани в здрава кутия, за да се избегне деформиране при транспортиране.

Подробности