.

Ръчна четка за нанасяне на Кухненския Сапун, Четка За добавяне на течност, Четка за миене на чинии, Тенджери, Противней, Кухненски Мивки, 3 БР. (Розов, Зелен, Син) (MN-9681)

Ръчна четка за нанасяне на Кухненския Сапун, Четка За добавяне на течност, Четка за миене на чинии, Тенджери, Противней,

BGN 6.00

Налично
Налично

? [Удобно захващане] : открита форма е добре ляга в ръката, също е покрита с материал TPR, който не се плъзга дори и във влажно състояние, и в мыле, така че не е нужно много, за да смажеКамерата може лесно преливане на любимия си сапун за миене на съдове. ? Висококачествена четка за миене на съдове. ? Здрава конструкция на корпуса, найлонови четината, без драскотини и без мирис лесно почистете мазнините и копоть, и тяхното безопасно да се използва от незалепващо съд здрава четка за миене на съдове продължително действие. ? ИНСТРУКЦИИ : Завъртете горната част на четки за ръце обратно на часовниковата стрелка, за да отворите капака, напълнете камерата сапун и го заключете по посока на часовниковата стрелка, просто кликнете върху бутона отгоре, за спрей сапун.Камерата може лесно преливане на любимия си сапун за миене на съдове, защита на ръцете от директен контакт с почистващ средства. ? [Удобно захващане] : открита форма е добре ляга в ръката, също е покрита с материал TPR, който не се плъзга дори и във влажно състояние, и в мыле, така че не е нужно много, за да смаже.Камерата може лесно преливане на любимия си сапун за миене на съдове. ? Висококачествена четка за миене на съдове. ? Здрава конструкция на корпуса, найлонови четината, без драскотини и без мирис лесно почистете мазнините и копоть, и тяхното безопасно да се използва от незалепващо съд здрава четка за миене на съдове продължително действие.

Подробности