.

Комплект за бродиране с релефни изображения на кръстат бод - Пълен асортимент от комплекти за бродерия с релефни за начинаещи, включително плат за бродиране с окра?

Комплект за бродиране с релефни изображения на кръстат бод - Пълен асортимент от комплекти за бродерия с релефни за начинаещи,

BGN 1.33

Налично
Налично

1 е Подходящ за начинаещи : Инструкции се включват илюстрации ръкоделието, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за бродиране в рамка, подходяща за начинаещи 2 Пълен комплект за бродиране включва : 1x плат за бродиране с модел, 1x пяльцы за бродиране, 1x ръководство на английски език, 2x игла за бродерия, цветен конец, 1x ножици,. 3 Щампа фигура : фигура за бродерия, отпечатани с мастило, които помагат да бродирам. бележки : не смачивайте вода и не гладьте го преди завършване на комплекта. 4 Лесен за работа : Пяльцы за бродиране снабдени с мед регулировочным винт, който при необходимост може да се засилят, че материята е толкова плътна, като на барабан. Специален декор за художествени занаяти, комплект за бродиране в подарък : Модерен и красив подарък за вашето семейство или приятели.Самостоятелно изпълнение на бродерия ще стане за тях специален и значим подарък. 1 е Подходящ за начинаещи : Инструкции се включват илюстрации ръкоделието, в които се разказва как да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за бродиране в рамка, подходяща за начинаещи. 2 Пълен комплект за бродиране включва : 1x плат за бродиране с модел, 1x пяльцы за бродиране, 1x ръководство на английски език, 2x игла за бродерия, цветен конец, 1x ножици,.

Подробности