.

Комплект за тепане игли,4 юли Комплекти за Тепане на Джуджетата за начинаещи Възрастни с Инструкция,Патриотичен, Определени за Тепане на Джуджетата от вълна с Осно?

Комплект за тепане игли,4 юли Комплекти за Тепане на Джуджетата за начинаещи Възрастни с Инструкция,Патриотичен, Определени

BGN 11.16

Налично
Налично

?【Комплект за тепане патриотическими игли】 Комплекти за тепане игли включват 3 бр пакет за производство на патриотични джуджета, 6 бр. игла за тепане (универсални), инструкции, 2 бр. игла подложка, 1 бр. поролоновый мат.И към всеки гному приложен аксесоар-ключодържател, който може да се превърне в уникален подарък-брелоком за вашата майка, дете, приятели на Деня на независимостта. ?【Подробно ръководство】 Нашия набор за тепане игла с хартия инструкции и обучение на видео.Просто сканирайте QR код на хартия, и ще получите подробно асоциация на видео.Препоръчваме ви първо да видим видеото, след това да се запознаете с хартия инструкции, а след това да се пристъпи към работа по валянию!. ?【Безопасни аксесоари за тепане игли】Вълнена ровничная прежди нашия набор за тепане игли - това е висококачествена естествена кожа, без бучки, сигурна и надеждна, за всяка употреба.Освен това, ние предлагаме накладки за отпечатъци, които помагат за предпазване на ръката си от наранявания, и поролоновый мат, който помага да защитите вашия игла и повърхността на верстака. ?【Идеален подарък】 Комплекти за тепане на игли със собствените си ръце - добър начин за облекчаване на стреса от работа и училище, а също така ефективен начин да се развие при деца, концентрацията на вниманието.Насладете се на комплекти за тепане на игли с приятели или семейство, това може да подобри отношенията между деца и родители.С помощта на този комплект за тепане на игли, вие ще получите неочаквано добра опит. ?Забележка : При използване на игли за тепане обръщат внимание в една и съща посока на иглата навътре и навън, в противен случай иглата е лесно да се счупят.Моля, уверете се, в сравнение 1 : 1, за да изберете броя разпределени вълна и многократно сравнение в процеса на производство!.Идеален начален комплект за любителите на ръкоделието всички възрасти!В този комплект има всичко, от което се нуждаете, за да започнете своето пътуване по валянию.Комплектът включва 3 пакета с материали за производство на патриотични джуджета, 6 x игли за тепане (универсални), 3 x хартиени инструкции (пълен видео уроци), 2 x пальчиковая костилка, 1 x поролоновый мат.

Подробности