.

11шт Плат за бродерия на кръстат бод САМ кръст Бод Aida Тъкан Плат за Бродиране направи си САМ Ръчно изработени Арт Занаятите (5,9 × 5.9 инча)

11шт Плат за бродерия на кръстат бод САМ кръст Бод Aida Тъкан Плат за Бродиране направи си САМ Ръчно изработени Арт Занаятите

BGN 4.75

Налично
Налично

[Удобно на голям отвор] : Плат за бродерия на кръстат бод има отвор по-голям размер, отколкото нормалната материя, която улеснява шиене и бродерии, добър избор за любителите на вышивальных занаяти, който ще ви помогне да се убие малко време и да получите удоволствие от бродиране на дома [Материал] : Кърпа е изработена от futon материал, мека и здрава, я не лесно да се скъса.А плат с фина консистенция и красиви цветове може да продължи ви за дълго време. [Подходящите случаи] : Плат за бродерия на кръстат бод е подходящ не само за бродерия на кръстат бод, но и за тъкачество, бродерия, продевания направления и линии, или други занаяти, ръчна изработка. [Размер] : плат aida тегло 11 ct, която улеснява шиене и бродерии. размерът на всяка плат за бродерия на кръстат бод е 5,9 х 5.9 инча / 15 х 15 см, можете да го нарежете на няколко парчета по-малки размери, които искате, и да направи толкова модели, колкото желаете. [Опаковка] : Вие ще получите 10 бр. плат за бродерия на кръстат бод 11 различни цвята.

Подробности