.

Комплект за тепане игли MORESEC Животни, Комплекти за начинаещи по Валянию Вълна игли с Инструкции и Основни инструменти за тепане Игли, Подложка за тепане Игли & от П?

Комплект за тепане игли MORESEC Животни, Комплекти за начинаещи по Валянию Вълна игли с Инструкции и Основни инструменти

BGN 1.33

Налично
Налично

▶【Уникален】 Ние гарантираме, че ще се насладите на тези уникални kittiesПросто не забравяйте да ги наречем, когато ги получите.Тези сладки малки животни като приказно, независимо от това, къде да ги поставите. ▶【Лесно да се учи】 Ние сме подготвили пълен набор от вълнени материали и инструменти, необходими ви аксесоари, а също и лесна за четене и разбиране на инструкциите за експлоатация. за около 1,5 часа, за да може да се създаде кукла, можете да създадете 1-различни прекрасни кукли. ▶【Екологично чиста вълна】 Ние избираме висококачествена кожа 66s, без бучки и отломки, сигурна и екологично чист за всяко използване. много подходящ за игла филц. ▶【Е добра възможност за контакт между родители и деца】Валяние игла - добър начин за подобряване на отношенията между децата, както и намаляване на натиска в работата и ученето.Тя може да се използва като идеален подарък за Ден за защита на децата, рожден Ден, Коледа и т. ▶【След приключване на】 Можете да го използвате и като ключодържател, за да ключове, украса за кола, украса на маса.Можете също така да выткнуть всички букви и модели, за да выткнуть който ви харесват моделите.техниката на работа с игла Материал Чанта плюшен кукла от серията Shiba Ин Характеристики : не пропускайте тази прекрасна идея!Вашето семейство и приятели ще се радвате на този уникален коледен подарък! Тези сладки малки животни като приказно, независимо от това, къде да ги постави.

Подробности