.

Adeept Цветни Въртящи се 3D RGB Коледно Дърво LED Комплект Направи си сам, Музикална Коледна Елха, Електронна Запояване, Монтаж, Забавни Комплекти, Ниска такса за ученици, ?

Adeept Цветни Въртящи се 3D RGB Коледно Дърво LED Комплект Направи си сам, Музикална Коледна Елха, Електронна Запояване,

BGN 26.74

Налично
Налично

【 Готин коледен подарък 】 Тази коледна елха трябва да се готви самостоятелноТова е много уникална коледна елха (въртяща се, светеща разноцветни светлини, упражнения за заваряване и за възпроизвеждане на музика).Като го изберете като подарък, вие преподнесете изненада вашето семейство, приятели, съученици, учители и т. 【Разнообразие от мигащи led светлини 】 Цветни led светлини (37 бр./3 мм) + мигащи сини светлини (18 бр. / 5 мм), два вида лампи, няколко цвята RGB мигат последователно през нощта, дават ви приказно усещане. 【 Забавен електронен набор от упражнения за подобряване на умения за самостоятелно изпълнение 】 лесно Можете да прочетете ръководството за потребителя на инсталацията.Този комплект е предназначен за запояване печатни платки под ръководството на възрастен или учители, за да помогне на учениците или на децата да подобрят своите умения за запояване, които усвояват знания по физика и развият умения за самостоятелно приготвяне. 【 Електронен практически проект за начинаещи и студенти 】 Основа на този коледно може да се върти, и тя автоматично се върти и възпроизвежда музика след включване.Подходящ за възрастни и деца, за да завършите този забавен проект. 【 Жичен работа с USB-кабел 】 В комплекта са включени USB кабел, който може да се захранва от зарядно устройство, мобилен захранване или USB-порта на компютъра.Работно напрежение : DC4-5,5 V. Въртящата (средно) на печатна платка и така нататък.Въртящата (средно) на печатна платка и така нататък.Важни съвети : Потребителите не е нужно да инсталирате звуков сигнал, ако той не ви е нужен.

Подробности