.

Сред неизвестните ескимо: Разказ за дванадесет години интимни отношения с примитивното ескимо от зелена земя, обвързана с лед: с описание на техните начини на живо?

Сред неизвестните ескимо: Разказ за дванадесет години интимни отношения с примитивното ескимо от зелена земя, обвързана с лед: с описание на техните начини на живот, лов на обичаи и вярвания

BGN 2.00

Налично
Налично

Кожен обвързване на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа на кръгъл гръбначен стълб (допълнително персонализиране при поискване като пълна кожа, златен печат на екрана отпред, цветна кожа, цветна книга и т) препечатано през 2022 г. {Folio Edition също е на разположение. Сред неизвестните ескимо : Разказ за дванадесет години интимни отношения с примитивното ескимо на ледена обвързана с бафинова земя : с описание на техните начини на живот, лов на обичаи и вярвания /. Допълнителни 10 дни освен нормалния период на доставка ще са необходими за книги, обвързани с кожа. Тъй като това са стари книги, ние обработвахме всяка страница ръчно и ги правим четими, но в някои случаи някои страници, които са замъглени или липсващи или черни петна. Надявам се, че ще ви харесат и ще дадете вашите коментари и предложения. Намерихме тази книга важна за читателите, които искат да знаят повече за старото ни съкровище, затова я върнахме на рафтовете. [Кожена обвързана] Автор : Билби, Джулиан У.Изберете всякакъв цвят на кожата по ваш избор без допълнителни такси и ни изпратете по пощата си по своя избор. Очакваме, че ще разберете нашата принуда в тези книги. LANG : - Английски, страници 322.

Подробности