.

Таблица бегач, покритие на масата винтидж цвете, боядисано с пискюл ферма в стил правоъгълник, зашиване на пасторална плетене на една кука площадка за трапезария з?

Таблица бегач, покритие на масата винтидж цвете, боядисано с пискюл ферма в стил правоъгълник, зашиване на пасторална плетене на една кука площадка за трапезария за трапезария

BGN 8.39

Налично
Налично

81 "(Прибл Той е конструиран от памучен спален материал. PLEASE Позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. тя е конструирана от памучен спален материал . подходящо е за домашни доставки.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Пакета включва : 1 х таблица бегач, включващ дизайн на печат в стил на боядисване на масло, тази покривка е изящна изработка с ресничка От траен материал, тази покривка има естествена текстура, мека и удобна на пипане и не се деформира лесно, може да се измие машинно и е чудесен избор за украса на вашата маса .) 30x220cm, L : 220cm/86. Има 2 различни размера, от които можете да избирате .Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Top Pet от Joybuy Marketplace. Устойчив материал, тази покривка има естествена текстура, мека и удобна на пипане и не се деформира лесно, може да се измие машинно и е чудесен избор за украса на вашата маса. Различни размери, които можете да изберете от.61 ", W : 30cm/11.Description : Представяне на дизайн на печат в стил на боядисване на масло, тази покривка е изящна изработка с оцветен ръб, който ще акцентира и украсява вашата маса добре и ще добави художествено докосване.

Подробности