.

Спално бельо памучно платно за вечеря салфетки - медузи звездни рибки морски океан морски живот Водна илюстрация плаж пастел печат за вечеря на салфетки с лъжица о?

Спално бельо памучно платно за вечеря салфетки - медузи звездни рибки морски океан морски живот Водна илюстрация плаж пастел печат за вечеря на салфетки с лъжица от лъжица

BGN 3.00

Налично
Налично

Всяка чифт салфетки за вечеря с плат е отпечатана в САЩ с вашия избор на дизайн и ще превърне всяко хранене в тържество! С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка се отпечатва и пришива само за вас! Моля, обърнете внимание, че докато сме направили всичко възможно да представим цвета точно, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото върху отпечатаната тъкан Комплект от 2, платнени салфетки за вечеря. Предлага се в 2 опции за плат. Направен по поръчка в САЩ. Сгънат подгъв, Top Stitching Thread, избран да съответства на дизайна.Медузи Ocean Science Starfish Cotton Dinner Sampkins Spoonflower Комплект 2 Dress Up Your Table с щампи и шарки с нашите щедро големи салфетки за вечеря с 20 ”х 20”.

Подробности