.

Памучен сатен масив бегач, 72 - паунова градина Rococo Baroque Chinoiserie декоративно декоративно полунощно златно богато украсено азиатско черно печат по поръчка на масата с ?

Памучен сатен масив бегач, 72 - паунова градина Rococo Baroque Chinoiserie декоративно декоративно полунощно златно богато украсено азиатско черно печат по поръчка на масата с лъжица

BGN 8.23

Налично
Налично

100% памучен бегач. Сгънат подгъв, митрирани ъгли, резба за въртене, избрана да съответства на дизайна.Масата бегач Паун Екзотична птица Chinoiserie Традиционно рококо памук Sateenset вашата маса с нашите луксозни памучни сатени сатини на маса и използвайте отпечатъци и шарки, за да обличате всичко - от закуски за палачинки до празнични вечери! Всеки бегач на маса се предлага в три размера и ще превърне всяко хранене в тържество. Направен по поръчка в САЩ. Машинно миещо се. С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка се отпечатва и пришива само за вас! Моля, обърнете внимание, че докато сме направили всичко възможно да представим цвета точно, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото върху отпечатаната тъкан.

Подробности