.

FTVOGUE Нов Нож за Стъклени Бутилки с Двойно Предназначение, Машина За Бутилки Вино, Инструменти за Винени Бутилки, Нож За стъкло Жълт Цвят, Други Режещи Инструменти, Д?

FTVOGUE Нов Нож за Стъклени Бутилки с Двойно Предназначение, Машина За Бутилки Вино, Инструменти за Винени Бутилки, Нож За

BGN 5.81

Налично
Налично

Таксата е изработена от материал с висока якост на КОМПЮТЪР, който лесно да се прекъсне, и може ефективно стабилизиране на цялостната структураТаксата е изработена от материал с висока якост на КОМПЮТЪР, който лесно да се прекъсне, и може ефективно стабилизиране на цялостната структура.Този нож за стъклени бутилки се използва за рязане на бира, ликьор, Уиски, алкохол, шампанско, кръгли бутилки.На преграда има блок позициониране за по-точно рязане.Ако има някакви въпроси относно вашите поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!
. Параметри : Тип на продукта : Машина за стъклени бутилки Материал : PC, карбид Списък на опаковката : 1 х нож за стъклени бутылок1 х Наждачная бумага1 х ръководство Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Подробности

Item Type:
Glass Bottle Cutter
Material:
PC, Carbide
Package List:
1 xGlass Bottle Cutter:
1 x Sandpaper:
1 x Manual:
Note:
1. Please allow slight size error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :