.

Набор от джигов е за гривна от Паракорда WILDAIR с Завязывающим инструмент Marlin Спайк Набор от Игли за връзване, Паракорда/Fids за Работа с Паракордом Набор от инструмент?

Набор от джигов е за гривна от Паракорда WILDAIR с Завязывающим инструмент Marlin Спайк Набор от Игли за връзване, Паракорда/Fids

BGN 2.67

Налично
Налично

【Регулируема】-Инструменти paracord с уникална система за повдигащи пръти, които удобно се регулира, премествайки ги в всяко положение, според вашето желаниеЛесно произвежда гривни от паракорда от 4 инча до повече от 13 инча, моля, свържете се с нас, ако вашата опаковката няма инструкции.В бъдеще в комплекта ще влезе в употреба. 【Комплект за фиксиране на паракорда】-Комплект за закрепване на паракорда включва : 1x скоба за фиксиране на паракорда (от 4 "до 13"), 2x разноцветни огнени паракорда (цвета се избира на случаен принцип), 1x карабинери, 2x лепкава гел накладки, 3x ключалката с различни размери. 【Marlin Спайк】-Опаковка Marlin спайк включва : 1 бр. Marlin Спайк дължина 6,7 инча, 3 бр. паракорды с дължина от 3 инча и с различни диаметри (ги вътрешен диаметър от 2 мм, 3 мм), 1 бр. игла с голям, тъп око с дължина 2,7 инча и 1 бр. инструмент за изглаждане паракорда с дължина 6,4 инча. 【Здрав】-Устройство за направата на гривни-джигов от паракорда, изработени от солидна стомана, четири гумени крачета и две гел накладки надеждно закотвени една кука по време на плетене.

Подробности