.

Багажник за сешоара, без перфорация, Шкафове за баня, Шкафове За съхранение на сешоар, Багажник за сешоар в тоалетната (Цвят: Бял-Плодов персик5)

Багажник за сешоара, без перфорация, Шкафове за баня, Шкафове За съхранение на сешоар, Багажник за сешоар в тоалетната (Цвят:

BGN 56.41

Налично
Налично

Правете го толкова бързо, колкото пожелаетеВисока носеща способност и устойчивост.Подходящ за повечето фенов за коса.Космически алуминиев материал е устойчив на корозия, не е податлив на корозия, издръжлив и траен.Сцена : баня, фризьорски салон, тоалетна, спалня и т. Правете го толкова бързо, колкото пожелаете.Висока носеща способност и устойчивост.Подходящ за повечето фенов за коса.Космически алуминиев материал е устойчив на корозия, не е податлив на корозия, издръжлив и траен.Сцена : баня, фризьорски салон, тоалетна, спалня, etc.Name : Бластване часова Материал : Космически алуминий Процес : окисляване Начин на инсталация : без чистка Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната полк за стоки, други декорации не се прилага към съблекалнята, в банята.

Подробности