.

CZDYUF Въртяща Скоба от Неръждаема Стомана, Държач за Кърпи, Поставка за закачалки, Стенен държач за Баня (Цвят: Сребърен размер: Един размер)

CZDYUF Въртяща Скоба от Неръждаема Стомана, Държач за Кърпи, Поставка за закачалки, Стенен държач за Баня (Цвят: Сребърен

BGN 0.67

Налично
Налично

Материал : Неръждаема стомана 304。Цвят : Матирана неръждаема стомана. Начин на монтаж : стенен.Подходящ за прихваток за фурна, кухненски кърпи в кухнята; кърпи за лице в банята и може да се използва като вътрешни закачалки за панталони в гардероба.Закачалка за хавлии - това е здрава греда, които не сгхг.Материал : Неръждаема стомана 304。.Цвят : Матирана неръждаема стомана. Начин на монтаж : стенен.Подходящ за прихваток за фурна, кухненски кърпи в кухнята; кърпи за лице в банята и може да се използва като вътрешни закачалки за панталони в гардероба.Закачалка за хавлии - това е здрава греда, които не сгхг.Материал : неръждаема стомана 304. Цвят : матирана неръждаема стомана. Начин на инсталиране : монтиране. Подходящ за ръкавици за фурна, кухненски кърпи в кухнята; кърпи за лице в банята и може да се използва като вътрешни закачалки за панталони в гардероба си.Закачалка за хавлии - това е здрава греда, които не сгхг. 。 сверхдлинный въртящи се дискове, подходящи за повечето кърпи.

Подробности