.

Рибено Модел, 2 Опаковки, Държач за памучни тампони, Органайзер, Диспенсер, Пластмасови, Стъклени Контейнери с Капаци, Държач за Памучни тампони, Държач за Тоалетна ?

Рибено Модел, 2 Опаковки, Държач за памучни тампони, Органайзер, Диспенсер, Пластмасови, Стъклени Контейнери с Капаци, Държач

BGN 22.38

Налично
Налично

【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъснеПокрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая. 【Перфектен размер】 Тези опаковки притежателите размер на 10,5 (В) х 7 (G) см / 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча са идеални органайзерами за малки предмети, да ги доста лесно да се съхранява и извадят, като ватная пръчка, клечки за зъби, тампон, соли за вана, ластикът за коса, коса за грим, козметични яйце, пискюл за лице, моливи, бонбони, копчета, стяга и т. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата.Може да поеме отговорност за собственото си място и продължи да следи всички свои неща.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще ги чисти и гигиеничности. 【Начало декор】 Тези прозрачни кутии-организаторите за баня са добри елементи в комплект аксесоари за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също са подходящи за кухня или офис.Това е идеалното допълнение към съществуващите декора. 【Топло обслужване】 Ако имаш счупени стоки или липса на аксесоари, или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение. 【Материал】 Този титуляр за памучни топчета е изработен от пластмаса PS, прозрачна пластмаса с шарките на директно пръскане, той прахоустойчив, водоустойчив, здрав и му е лесно да се прекъсне.Покрива на 100% да си затворят банките, които ги предпазват от прах и лесно отваряне и разглаживая. 【Перфектен размер】 Тези опаковки притежателите размер на 10,5 (В) х 7 (G) см / 4,13 (В) х 2,75 (Г) инча са идеални органайзерами за малки предмети, да ги доста лесно да се съхранява и извадят, като ватная пръчка, клечки за зъби, тампон, соли за вана, ластикът за коса, коса за грим, козметични яйце, пискюл за лице, моливи, бонбони, копчета, стяга и т. 【Запазете организация】 Тези пластмасови буркани помагат да се поддържа тоалетка красива, суха и чиста от влага в банята и подреждане на нещата.Може да поеме отговорност за собственото си място и продължи да следи всички свои неща.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще ги чисти и гигиеничности. 【Начало декор】 Тези прозрачни кутии-организаторите за баня са добри елементи в комплект аксесоари за повечето предмети домашен декор, като аксесоари за тоалетната, аксесоари за баня, тоалетна маса, етажерка, спалня, също са подходящи за кухня или офис.

Подробности