.

EXGOX 14 Чифта Силиконови Беруш за сън, Шумоподавляющие за Многократна употреба Formable Восъчни тапи за уши за плуване, за Работата на самолета, SNR27dB (тъмно синьо)

EXGOX 14 Чифта Силиконови Беруш за сън, Шумоподавляющие за Многократна употреба Formable Восъчни тапи за уши за плуване,

BGN 4.26

Налично
Налично

?【Набор от силиконови затычек за уши Super Value】?Включва 14 двойки тюркоаз силиконови затычек за уши, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство, за подмяна на стари или като резервни ?【Набор от силиконови затычек за уши Super Value】?Включва 14 двойки тюркоаз силиконови затычек за уши, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство, за подмяна на стари или като резервни. ?【Набор от силиконови затычек за уши Super Value】?Включва 14 двойки тюркоаз силиконови затычек за уши, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство, за подмяна на стари или като резервни. ?【Набор от силиконови затычек за уши Super Value】?Включва 14 двойки тюркоаз силиконови затычек за уши, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство, за подмяна на стари или като резервни. ?【Набор от силиконови затычек за уши Super Value】?Включва 14 двойки тюркоаз силиконови затычек за уши, които ще бъдат достатъчни за цялото семейство, за подмяна на стари или като резервни.EXGOX 7 чифта силиконови затычек за уши за сън с шумопотискане ?на Помещение и включва : 7 чифта силиконови затычек за уши, 2 x кутия за съхранение на ? Материал : силикон Размер : 15 мм, Цвят : тюркоаз ?Защитете вашите уши с помощта на SNR 27 db, сверхмягкие силиконови тапи за уши помагат да защитите вашите уши от вредните шум, който може да доведе до трайна загуба на слуха. ?Многофункционален : Силиконови тапи за уши позволяват да се насладите на тишината, защита на слуха, са идеални за сън, хъркане, концерти, музиканти, стрелба, лов, строителство, работа, обучение и т. ?Максимален комфорт тапи за уши EXGOX ергономична форма, сверхмягкие и подлежащи на формованию осигуряват сигурна и комфортна защита на слуха, необходима в шумен свят.Сменяеми тапи за уши, подходящи за потребители, които са неудобни или не харесват тапи за уши-втулки ?Как да използвате : Разминайте беруш между върховете на пръстите си, докато той не се превърне в приятна и еластична.

Подробности