.

Hcirjhie, Маска за сън, Затваря си очите през нощта, за жени и за мъже. Маска за сън, Принудителна светлина, удобни и меки. Маска за очи с регулируема каишка за пътуване в с

Hcirjhie, Маска за сън, Затваря си очите през нощта, за жени и за мъже. Маска за сън, Принудителна светлина, удобни и меки.

BGN 4.79

Налично
Налично

1 Спокоен сън : кажете сбогом на тъмните кръгове, напрежение в очите и умора с помощта на нашата маска за очи, която допринася за спокоен, отдадени на сън. Регулируема комфорт : Нашата маска за очи, напълно се регулира, за да отговарят на всякакви размери, форми и размери на главата, което го прави идеален избор за всички.каквато и да е форма или размер на лице. Спътници в пътуването : Компактен, лек и лесен за переноске, нашата маска за очи - идеалният спътник в пътуването за тези, които искат да спят добре през нощта.Не оказва натиск върху очните ябълки и ви позволява свободно да мигате. Мека и дишаща : Изработени от висококачествени материали, на нашата маска за очи са изключително меки и дишащи, осигуряват максимален комфорт всяка нощ.is задължително условие за активен начин на живот. Универсален дизайн : Нашата маска за очи е подходящ за употреба у дома, по време на пътуване или на работа, който ви дава възможност да се насладите на ведър сън по всяко време и навсякъде, когато имате нужда от него.

Подробности