.

Ключов ключодържател на цветя, ключодържател на цветя супер меки плюшения сладък чар креативна висяща декорация с закопчалка пълнен плюшен ключов пръстен раница ?

Ключов ключодържател на цветя, ключодържател на цветя супер меки плюшения сладък чар креативна висяща декорация с закопчалка пълнен плюшен ключов пръстен раница висулка момиче подарък

BGN 20.66

Налично
Налично

тя е конструирана от плюшен материал
Използва се като висулка за ключодържатели, висулка за раница, декорация на автомобили и перфектен за двойка подарък, подарък за събитие, празничен подарък, коледни подаръци, подарък за деца, партии за парти, награди, сувенир и т.
Той е конструиран от плюшен материал. Описание :
Това, което плюшената висулка може да ви привлече, е, че не се деформира след натискане И дръжте пухкав, еластичен, поради това е с изящна изработка и напълно напълнен. Можете да закачите тези мини плюшени играчки на ключовете, торбичката с молив, раницата, автомобилите и навсякъде, където искате.
Всяка от плюшената кукла идва с висящата катарама, гарантирайки, че сте прикрепили или закачали по интереси. Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Top Pet от Joybuy Marketplace. Можете да закачите тези мини плюшени играчки на ключовете, чантата с молив, раницата, автомобилите и където и да искате . Използва се като висулка за ключодържатели, висулка за раница, декорация на автомобили и перфектен за двойка подарък, подарък за събитие, празничен подарък, коледни подаръци, подарък за деца, подарък за парти, услуги На. Диаметърът на продукта е 8,5см .
Диаметърът на продукта е 8,5 см.
Пакетът включва :
1 х цветно ключодържател това, което плюшената висулка може да ви привлече, е, че той не се деформира, след като бъде притиснат и поддържа пухкав, еластичен, поради това е с изящна изработка и напълно напълнен .

Подробности