.

Клавинетка за мощ, лъскава пълна кристал искрящ многофункционален подарък за многократна употреба на подаръци с метална сърцевина с форма на ключодържател чанта ?

Клавинетка за мощ, лъскава пълна кристал искрящ многофункционален подарък за многократна употреба на подаръци с метална сърцевина с форма на ключодържател чанта с ключодържател за портфейл за портфейл за

BGN 0.33

Налично
Налично

Размер на висулката на сърцето : 4. Приемане на висулка за сърце и лъскав пълен дизайн на Rhinestone, тази ключова верига е отличен подарък за семейство или приятел. Материал : Метал. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване . тя е идеален спътник на вашите ключове за кола, чанти, мобилни телефони или други прекрасни предмети. Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките . Дължината на сърдечната висулка е 4,2 см, а ширината е 4,8 см . Дължината на висулката на сърцето е 4,2 см, а ширината е 4,8 см . той е конструиран от метален материал. Ключовата верига на сърдечната сърдечна верига разполага с лек, анти-окисляване и устойчив на износване, които могат да се носят удобно и да се използват за дълго време . Той е конструиран от метален материал. Ключовата верига разполага с лек, анти-окисляване и устойчив на износване, които могат да се пренасят удобно и да се използват за дълго време. Пакетът включва : . тя е идеален спътник на вашите клавиши за кола, чанти, мобилни телефони или други прекрасни предмети . Характеристики : лъскав пълен кристал, сърцевидна форма, аксесоари за подаръци. Име на артикула : Ключовата верига на сърцето.

Подробности