.

Erty горещ шоколадов форми силиконов фондан силиконов форми маслото плесен силикон шоколадови форми за печене за приготвяне на шоколадова торта желе купол мус неве?

Erty горещ шоколадов форми силиконов фондан силиконов форми маслото плесен силикон шоколадови форми за печене за приготвяне на шоколадова торта желе купол мус невероятно

BGN 11.43

Налично
Налично

Шоколадовата форма на бонбони може да се използва и като домашна декорация Гладка и свещта може лесно да се извади след като материалът е напълно излекуван .5cm15 с размер на формата на сърце 20.2cm Material : Silicone List : 1*Chocolate Mold 【Multi Purpose】The silicone hot chocolate mold is suitable for most resin or other casting materials, such as gypsum, epoxy resin, cement concrete, и т. Тъй Размер на звездата 21*10,7*1.5cm/26 G8 Размер на листа 21.Описание : Идеален за използване с широк спектър от ядливи и недвусмислени материали; Може да се използва като декорация на торта или кекс, бонбони стопици, кубче лед, декор и вгради за ръчно изработен сапун, акценти на свещи, както и за бижута от глина и епоксидна смола, изсипете любимите си съставки във формата, пригответе и охладете напълно. Арт занаятчийски проекти по различни начини.5cm Heart to Heart Lollipop Ice Tray Size 20*11*1.5*10*2cm10 с размер на формата на сърце 15. В сравнение с конвенционалните форми за твърди кубчета, нашите силиконови тави са наистина лесни за освобождаване на лед. 【Висококачествен силиконов материал】 Силиконовата шоколадова плесен е изработена от силикон чрез усъвършенствана технология, гъвкава и издръжлива, многократна за многократна употреба, трайна и лесна за използване и почистване.

Подробности